Mesagerul.ro

Atelier în direct, pe Facebook-ul Teatrului GONG. Copiii își construiesc un teatru, în bucătărie

Atelier în direct, pe Facebook-ul Teatrului GONG. Copiii își construiesc un teatru, în bucătărie

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă miercuri, 8 aprilie, de la ora 18, atelierul de creație „Teatrul din bucătărie”. Atelierul va fi coordonat

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă miercuri, 8 aprilie, de la ora 18, atelierul de creație „Teatrul din bucătărie”.

Atelierul va fi coordonat de Diana Ribana și va fi transmis, în direct, pe pagina de Facebook a teatrului, iar părinții și copiii vor putea interacționa pe tot parcursul transmisiei, folosind secțiunea de comentarii a platformei.

„Teatrul din bucătărie” e un modul creat pentru a stimula creativitatea copiilor printr-o serie de exerciții de improvizație și activități de bricolaj. Diana Ribana propune o întâlnire cu cei mai mici dintre spectatori, pentru a-i provoca să rămână aproape de teatru, dar de acasă. Atelierul are o durată de aproximativ 30 de minute și este recomandat celor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, cu recomandarea de a fi supravegheați de un adult pe tot parcursul activității. Pentru buna desfășurare a atelierului, participanții vor avea nevoie, pe lângă buna dispoziție, de următoarele materiale:

  • un carton, aproximativ 42cm * 60cm (A2)
  • alte bucăți de carton color

copyright © 2020 mesagerul.ro