Mesagerul.ro

Au început înscrierile pentru Programul de Voluntariat la FITS și TNRS

Au început înscrierile pentru Programul de Voluntariat la FITS și TNRS

Au început deja înscrierile la Programul de Voluntariat. Aceasta este singura perioadă din an în care se face selecția voluntarilor ai Festivalului Internațional

Au început deja înscrierile la Programul de Voluntariat. Aceasta este singura perioadă din an în care se face selecția voluntarilor ai Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu care pot opta să fie și voluntari a Teatrului Național „Radu Stanca” de la Sibiu. Înscrierile se fac până în 1 decembrie.

În fiecare an, programul reunește peste 500 de voluntari din România, care contribuie la buna desfășurare a evenimentului, la care se adaugă aproximativ 30 voluntari internaționali. De asemenea, voluntari reprezentanți ai viitoarelor Capitale Culturale Europene vin la Sibiu pentru a lua parte la FITS și pentru a observa Programul de Voluntariat.

Programul de Voluntariat FITS și TNRS e o activitate care se desfășoară pe întreaga perioadă a anului, iar cei care optează pentru asta sunt bineveniți să facă voluntariat și în cadrul TNRS. Cei care doresc să se înscrie pot completa formularul aflat pe site-ul festivalului, aici.

Pentru toți voluntarii, experiența este una memorabilă, inspirațională, și pers

copyright © 2020 mesagerul.ro