Mesagerul.ro

AUSY Technologies, donație de 30.000 de euro pentru spital: ”mai mult ca niciodată, trebuie să aratăm solidaritate”

AUSY Technologies, donație de 30.000 de euro pentru spital: ”mai mult ca niciodată, trebuie să aratăm solidaritate”

Donatorilor din cadrul campaniei ”Un spital + o comunitate” li s-au alăturat și reprezentanții, colaboratorii și angajații companiei AUSY Technologies Romania.

Donatorilor din cadrul campaniei ”Un spital + o comunitate” li s-au alăturat și reprezentanții, colaboratorii și angajații companiei AUSY Technologies Romania. 30.000 de euro este suma donată de aceștia pentru dotarea Spitalului județean din Sibiu cu materiale necesare în contextul pandemiei generată de noul coronavirus.

Înființată în 1999, compania belgiană AUSY specializată în consultanță și tehnologii avansate și-a înființat birourile din România la Sibiu și, respectiv, București, în 2008. Decizia de a se alătura campaniei de strângere de fonduri pentru dotarea spitalului județean a fost însoțită și de exemplul angajaților și colaboratorilor companiei, spun reprezentanții AUSY Technologies Romania. “Încă din 2008, AUSY Technologies Romania a încercat să ajute comunitatea sibiană ori de cate ori are nevoie. Este de datoria noastră să ajutăm comunitatea locală să crească sau să treacă peste situațiile mai dificile. Ca de fiecare dată, am avut ajutorul angajaților și colaboratorilor noștri care s-au mobilizat remarcabil pentru sprijinirea acestei cauze. Am venit în sprijinul Spitalului Județea

copyright © 2020 mesagerul.ro