BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Autostrada Orăștie-Sibiu se închide pentru 24 de ore. Restricții la Sebeș

Autostrada Orăștie-Sibiu se închide pentru 24 de ore. Restricții la Sebeș

O porțiune din Autostrada A1 Orăștie-Sibiu se va închide total pentru 24 de ore. Restricția va fi impusă peste o săptămână în legătură cu realizarea lucrărilor

O porțiune din Autostrada A1 Orăștie-Sibiu se va închide total pentru 24 de ore. Restricția va fi impusă peste o săptămână în legătură cu realizarea lucrărilor la nodul Sebeș care va face legătura cu Autostrada A10.

Continuarea lucrărilor la realizarea Nodului Sebeș – Autostrada Sebeș-Turda (A10) impun închiderea pentru o zi a circulației rutiere pe Autostrada Orăștie-Sibiu (A1), între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara), a anunțat CNAIR în această după amiază, cureferire la un anunț al Direcției Regionale de Poduri și Drumuri Cluj.

„IMPRESA PIZZAROTTI & C.S.p.A., în calitate de Antreprenor General în cadrul contractului ”Proiectare și execuție Autostrada Sebeș-Turda, Lot 1, km 0+000 – km 17+000” informează participanții la trafic că pentru continuarea lucrărilor de realizare a Nodului Sebeș (conexiunea A10 cu A1 și DN 1) sunt programate următoarele activități:

– Lansarea tablierului metalic aferent structurii PN05 – Pasaj pe breteaua 5 (km 0+293) peste autostrada A1, care face conexiunea între autostrada A 10 cu DN 1 pri

copyright © 2020 mesagerul.ro