Mesagerul.ro

Averile miniștrilor plecați de la Sibiu: Turcan are depozite mai mari decât Costache

Averile miniștrilor plecați de la Sibiu: Turcan are depozite mai mari decât Costache

Raluca Turcan, numită recent viceprim-ministru al României, și Victor Costache, noul ministru al Sănătății, și-au făcut publice declarațiile de avere. În care,

Raluca Turcan, numită recent viceprim-ministru al României, și Victor Costache, noul ministru al Sănătății, și-au făcut publice declarațiile de avere. În care, lichiditățile din conturi depășesc suma de 1,6 milioane de lei.

Victor Costache, chirurgul din Iași, care a profesat în Franța, după care s-a mutat la Sibiu, a trecut în prima declarație de avere completată de el două terenuri intravilane de aproximativ 760 de mp amplasate în Cisnădioara, acolo unde s-a mutat după revenirea în România. A mai notat și terenuri agricole de suprafețe mici (1.000 – 2.000 de mp) în Periș (sat aparținător de comuna Brătulești, jud Ilfov) , Rediu (jud. Iași) deținute integral sau în comun cu alte persoane.
În ceea ce privește imobilele, Costache are o casă de 222 de mp în Cisnădioara, una de 145 de mp situată în Iași (donație de la mama sa), o casă din Cătănești (jud. Vâlcea) și un apartament din Râmnicu Vâlcea, acestea din urmă fiind trecute pe numele soției sale.

Noul ministru al Sănătății mai deține și două BMW X5 (din 2013 și 2016), precum și o motocicletă Yamaha. La numirea în funcț

copyright © 2020 mesagerul.ro