BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Avocatul Alexandru Suciu este noul decan al Baroului Sibiu

Avocatul Alexandru Suciu este noul decan al Baroului Sibiu

Avocatul sibian Alexandru Suciu a fost ales vineri, în urma Adunării Generale de alegeri a organelor de conducere, noul decan al Baroului Sibiu. Alexandru Suciu a câștigat

Avocatul sibian Alexandru Suciu a fost ales vineri, în urma Adunării Generale de alegeri a organelor de conducere, noul decan al Baroului Sibiu.

Alexandru Suciu a câștigat alegerile în fața avocatului Marcel Băcilă.

Alexandru Suciu este partener în casa de avocatură ”Suciu și Asociații”. Absolvent în anul 2003 al Facultății de Drept „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, Alexandru Suciu și-a aprofundat studiile prin obținerea unui master în dreptul afacerilor și apoi titlu de doctor în drept cu lucrarea „Excepțiile procesuale în Noul Cod de procedura civilă”.

Membru al Baroului Sibiu din anul 2004, Alexandru Suciu a activat în cadrul casei de avocatură Suciu & Asociații ca asociat și apoi partener. În anul 2010 a fost numit arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Alexandru Suciu este specializat în litigii de drept privat și public, insolvență, oferind deopotrivă și servicii de consultanță în domeniul civil, comercial, societar și administrativ.

În ultimii opt ani Baroul Sibiu a fost condus de avocatul N

copyright © 2020 mesagerul.ro