Mesagerul.ro

Avram (PSD): Guvernul Orban va fi votat!

Avram (PSD): Guvernul Orban va fi votat!

Senatorul PSD, Nicolae Avram, susține că liberalii vor primi voturile majorității parlamentarilor. ”Părerea mea personală este că da, guvernul Orban va trece

Senatorul PSD, Nicolae Avram, susține că liberalii vor primi voturile majorității parlamentarilor. ”Părerea mea personală este că da, guvernul Orban va trece de parlament. Toate partidele care au votat moțiunea vor vota și Guvernul Orban, altfel nu are cum să fie. Ei trebuie să vină acum în fața românilor și să justifice cu fapte de ce au votat moțiunea. Altfel, nu e decât un joc murdar”, a declarat Avram.

Astăzi, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că parlamentarii maghiari nu votează guvernul Ludovic Orban dacă nu semnează un acord scris în care PNL și UDMR să-și ia angajamentul ca vor respecta o serie de criterii în perioada de tranziție până la alegerile din 2020. „Cerem un acord scris înainte de a susține guvernarea. De fiecare dată când am susținut un guvern am avut un acord scris sau unul de guvernare. Altfel, ce poți să spui? Nici lucrurile scrise nu sunt respectate întotdeauna, dar nu poți merge doar pe vorbe. Cu noi se poate ajunge ușor la o înțelegere”, a declarat Kelemen Hunor.

Post-ul Avram

copyright © 2020 mesagerul.ro