Mesagerul.ro

Bărbat călcat de tren. A fost găsit în zona căii ferate din cartierul Ștrand

Bărbat călcat de tren. A fost găsit în zona căii ferate din cartierul Ștrand

Un sibian de 32 de ani a fost găsit fără suflare, vineri dimineața, în zona căii ferate din cartierul Ștrand, pe magistrala 200. Cazul a fost semnalat de un șef... Post-ul

Un sibian de 32 de ani a fost găsit fără suflare, vineri dimineața, în zona căii ferate din cartierul Ștrand, pe magistrala 200. Cazul a fost semnalat de un șef de stație, concluzia autorităților deplasate la fața locului fiind că bărbatul a fost călcat de tren.

Din primele cercetări efectuate, se pare că decesul ar fi survenit în urma unui accident feroviar, leziunile suferite de bărbat fiind incompatibile cu viața. Este vorba despre un sibian în vârstă de 32 de ani, al cărui trup a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea realizării necropsiei, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Surse neoficiale spun că e posibil ca bărbatul să se fi sinucis.

Până în prezent, nu se cunoaște garnitura de tren implicată. În continuare polițiștii desfășoară activități în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care a survenit decesul acestei persoane.

Post-ul Bărbat călcat de

copyright © 2020 mesagerul.ro