Mesagerul.ro

Bărbat reținut de polițiști, după ce a furat din holurile a trei locuințe din Sibiu

Bărbat reținut de polițiști, după ce a furat din holurile a trei locuințe din Sibiu

Un bărbat de 39 de ani a fost reținut 24 de ore de polițiștii sibieni după ce autoritățile au descoperit că sibianul ar fi furat mai multe bunuri din holurile... Post-ul

Un bărbat de 39 de ani a fost reținut 24 de ore de polițiștii sibieni după ce autoritățile au descoperit că sibianul ar fi furat mai multe bunuri din holurile a trei locuințe. Se pare că poarta la curtea comună a celor trei imobile ar fi fost descuiată, facilitând accesul sibianului.

Furturile au avut loc în holurile a trei locuințe de pe strada Măsarilor din municipiul Sibiu, imobilele având curte comună. Bărbatul ar fi descoperit că poarta curții era descuiată, iar în perioada 17-18 septembrie ar fi pătruns în holurile locuințelor de unde ar fi sustras mai multe scule și haine, prejudiciul ridicându-se la suma de aproximativ 3.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat (trei acte materiale).

Post-ul Bărbat reținut de polițiști, după ce a furat din holurile a trei locuințe din

copyright © 2020 mesagerul.ro