Mesagerul.ro

Basarabeanul Constantin Botezat cucerește Europa prin artă

Basarabeanul Constantin Botezat cucerește Europa prin artă

Constantin Botezat este un basarabean, fost student al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Pe parcursul anului 2019 și-a desfășurat activitățile

Constantin Botezat este un basarabean, fost student al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Pe parcursul anului 2019 și-a desfășurat activitățile artistice în Londra, unde a ajuns prin intermediul programului Erasmus. Tânărul și-a expus cea de-a zecea expoziție organizată în Londra, vineri, 12 octombrie.

Vineri, 12 octombrie, tânărul și-a expus cea de-a zecea expoziție organizată în Londra timp de un an de zile, care s-a desfășurat la Capital Art Gallery . Expoziția reprezintă un eveniment important pentru criticii de artă, scopul galeriei fiind dezvoltarea unui dialog strâns cu tinerii artiști internaționali. Majoritatea lucrărilor expuse de către Constantin reprezintă locuri pitorești din Republica Moldova și România. Pentru parcursul acestui an, Constantin a reușit să-și organizeze propriile expoziții la Espacio Gallery, Husk Creative Space, Capital Art Gallery, Liberte Gallery și la fel a reușit să-și expună lucrările la Banca Europeana din Londra cu susținerea Ambasadei Republicii Moldova în Marea Britanie.

copyright © 2020 mesagerul.ro