Mesagerul.ro

Bătaie de stradă, noaptea trecută în Sibiu. Un tânăr ar fi fost lovit pentru că este vâlcean

Bătaie de stradă, noaptea trecută în Sibiu. Un tânăr ar fi fost lovit pentru că este vâlcean

O bătaie de stradă ce ar putea avea ca motiv ura față de persoanele sosite în Sibiu, a avut loc noaptea trecută într-un cartier al orașului. Evenimentul a avut

O bătaie de stradă ce ar putea avea ca motiv ura față de persoanele sosite în Sibiu, a avut loc noaptea trecută într-un cartier al orașului.

Evenimentul a avut loc după ora 23:00, pe strada Islazului, martorii spunând că mai mulți tineri au ajuns să se ia la bătaie după o serie de reproșuri la adresa unora dintre ei, că ar fi venit în Sibiu din județele învecinate.

”Patru tineri, ce păreau a fi din Sibiu, i-au bătut pe doi tineri ce veniseră cu o mașină de Vâlcea. Motivul ar fi fost, spuneau cei patru, că mașina din Vâlcea l-ar fi călcat pe unul dintre ei pe picior, deși nu părea a șchiopăta… În urma altercației, unul dintre cei doi tineri din Vâlcea a rămas întins pe jos, fiind bătut bine”, povestește un locuitor din zonă. Acesta mai spune că agresorii le-ar fi reproșat celor din Valcea că au venit la ei la bloc să se dea șmecheri.

Tânărul bătut a stat aproximativ zece minute întins pe jos, până au sosit echipaje de Poliție, Jandarmerie și SMURD.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au confir

copyright © 2020 mesagerul.ro