Mesagerul.ro

BC CSU Sibiu își donează maiourile de la FIBA. Sibienii aleg p

BC CSU Sibiu își donează maiourile de la FIBA. Sibienii aleg p

Sportivii antrenați de Dan Fleșeriu își vor dona maiourile galbene, în care au evoluat în FIBA Europe Cup în premieră, către 12 cauze umanitare propuse de suporterii

Sportivii antrenați de Dan Fleșeriu își vor dona maiourile galbene, în care au evoluat în FIBA Europe Cup în premieră, către 12 cauze umanitare propuse de suporterii CSU Sibiu și de ONG-uri sibiene. Astfel, începând de azi și până duminică, 8 decembrie, cei care doresc pot face propuneri de campanii și cazuri sociale în care licitarea unui maiou de joc ar putea fi de folos.

Baschetbaliștii de la BC CSU Sibiu s-au gândit să îi dea Moșului o mână de ajutor, dorindu-și să contribuie printr-o faptă bună la ajutarea și susținerea unor oameni care nu trec prin cele mai fericite clipe. Astfel, au ales să își doneze maiourile galbene de joc din FIBA Europe Cup – purtând autograful fiecăruia – unor cauze nobile.

În următoarele 2 zile – începând de acum și până pe 8 decembrie, la ora 20 – clubul îi invită pe sibieni să propună cazuri sociale sau campanii care ar putea avea nevoie de sprijin.

„Vă rugăm să ne oferiți un minim de detalii și, eventual, linkuri utile de unde putem aduna informații și materiale de promovare. Noi vom alege 12 dintre ele și vom trage la sorți, pentru fiecare, c

copyright © 2021 mesagerul.ro