Mesagerul.ro

BC CSU Sibiu joacă astăzi în deplasare la U BT Cluj

BC CSU Sibiu joacă astăzi în deplasare la U BT Cluj

Baschetbaliștii sibieni vor juca astăzi în deplasare, de la 18:30, în compania celor de la U BT Cluj Napoca. Partida se dispută în Sala Horia Demian și va fi transmisă... Post-ul

Baschetbaliștii sibieni vor juca astăzi în deplasare, de la 18:30, în compania celor de la U BT Cluj Napoca. Partida se dispută în Sala Horia Demian și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

După insuccesul de miercuri, din FIBA Europe Cup, BC CSU Sibiu va încerca să facă o figură mai bună, în meciul de astăzi, contând pentru campionatul intern.

„Întâlnim Clujul, principala favorită la titlu, în sezonul acesta. Și-au făcut o echipă foarte bună. Noi nu suntem în situația ideală, cu toți jucătorii apți, dar este o șansă pentru jucătorii care au evoluat puține minute până acum să arate că merită să fie în teren și că eu va trebui să îl folosesc mai mult, chiar și atunci când toată echipa este aptă. Aștept cu nerăbdare reacția lor, care ar trebui să fie pozitivă, după un meci total nereușit miercuri, și e bine că avem un meci repede în care putem să recuperăm ceea ce am pierdut, adică respectul fanilor noștri”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu are, în acest moment, 2 victorii și o înfrângere în Liga Națională de Baschet, în timp ce U B

copyright © 2020 mesagerul.ro