Mesagerul.ro

Biblioteca Astra se închide pentru public

Biblioteca Astra se închide pentru public

Având în vedere dispozițiile și recomandările transmise de către autoritățile naționale de resort, în contextul epidemiologic actual, Biblioteca Județeană

Având în vedere dispozițiile și recomandările transmise de către autoritățile naționale de resort, în contextul epidemiologic actual, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu informează publicul larg cu privire la măsurile întreprinse în scopul prevenirii și răspândirii infecțiilor respiratorii, inclusiv a celor cauzate de virusul COVID-19. Astfel:

• În perioada 11 – 31 martie 2020, se suspendă activitățile cu publicul în toate structurile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu – toate compartimentele, sălile de lectură și filialele. Angajații bibliotecii își vor continua activitatea administrativă internă, în intervalul orar 8:00 – 16:00, dar nu vor desfășura activități cu publicul.

• Având în vedere suspendarea temporară a activităților cu publicul în spațiile bibliotecii, pentru moment nu este necesară returnarea documentelor la termen. Restituirea cărților se face, fără penalizare, la redeschiderea bibliotecii pentru public. Invităm cititorii să utilizeze platforma electronică CloudLibrary, accesibilă prin introducerea datelor de identificare ale utilizatorului.

• În ceea ce privește metodele de prev

copyright © 2020 mesagerul.ro