Mesagerul.ro

Bogdan Trif: PNL pedepsește copiii din România

Bogdan Trif: PNL pedepsește copiii din România

Legea inițiată și votată de PSD în Parlamentul României privind dublarea alocațiilor pentru copii a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. PNL, prin

Legea inițiată și votată de PSD în Parlamentul României privind dublarea alocațiilor pentru copii a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. PNL, prin vocea Lui Orban și a ministrului Muncii, a anunțat amânarea plăților către copii.

Un gest cinic și lipsit de umanitate al liberalilor care în campania electorală clamau preocuparea față de soarta copiilor din România.

Este ridicol argumentul invocat de guvernarea PNL, acela că nu sunt bani, în condițiile în care Guvernul a renunțat la taxe de miliarde de la bănci și corporațiile din energie.

Din păcate, aceștia sunt liberalii căpușați de PDL, care nu cu mult timp în urmă au tăiat salariile și pensiile românilor, având-o vârf de lance pe Raluca Turcan. Una spun în campaniile electorale, iar la guvernare acționează împotriva interesului național și a bunăstării românilor.

Dacă tot își doresc alegeri, fie ele și anticipate, cu siguranță pentru aceste lucruri mârșave vor da socoteală în fața sibienilor.

Post-ul Bogdan Trif:

copyright © 2020 mesagerul.ro