Mesagerul.ro

Bosch anunță că produce un test rapid pentru COVID 19. Nu există termen de livrare pentru Sibiu

Bosch anunță că produce un test rapid pentru COVID 19. Nu există termen de livrare pentru Sibiu

Un test rapid pentru depistarea noului tip de coronavirus, dezvoltat în câteva săptămâni de cercetătorii germani ai companiei germane Bosch, poate ajunge și în

Un test rapid pentru depistarea noului tip de coronavirus, dezvoltat în câteva săptămâni de cercetătorii germani ai companiei germane Bosch, poate ajunge și în Sibiu, anunță compania într-un răspuns transmis Turnul Sfatului. Doar că nu foarte repede. „Testul rapid pentru COVID-19 dezvoltat de Bosch va contribui la limitarea răspândirii virusului și ruperea mai rapidă a lanțului de transmitere a acestuia”, anunță Dr. Volkmar Denner, CEO al Bosch. Testul rapid permite depistarea simultană a zece agenți patogeni respiratori pentru diagnosticarea diferențială și îndeplinește cerințele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), susține compania germană.

Testul rapid de diagnosticare moleculară este realizat cu ajutorul dispozitivului de analiză Vivalytic produs de Bosch Healthcare Solutions. „Dorim ca testul rapid pentru COVID-19 dezvoltat de Bosch să contribuie la stoparea cât mai rapidă a pandemiei de coronavirus. Acesta va asigura identificarea și izolarea mai rapidă a pacienților infectați”, declară Dr. Volkmar Denner, președintele Consiliului de Administrație al Robert Bosch GmbH.

Testul rapid dezvoltat de Bosch

copyright © 2020 mesagerul.ro