Mesagerul.ro

Bunica e forță, pe scenă la Gong! Intrarea este gratuită

Bunica e forță, pe scenă la Gong! Intrarea este gratuită

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă marți, 17 decembrie, de la ora 18:00, spectacolul „Bunica e forță”, o producție a Centrului de Teatru

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă marți, 17 decembrie, de la ora 18:00, spectacolul „Bunica e forță”, o producție a Centrului de Teatru Educațional „Replika”. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat celor cu vârsta peste 9 ani. Intrarea este gratuită în baza unei rezervări.

„Bunica e forță” propune o incursiune tandră în istoriile personale ale celor care ne-au fost aproape în copilărie. Ale celor despre care știm mult, puțin sau aproape deloc. Ale celor care au inventat pentru noi o lume-joc în care anii se dau peste cap și ne fac, peste noapte, mari. Ale celor de care ne e uneori atât de dor încât ni le imaginăm copii ca să le avem mai mult timp cu noi. Spectacolul ne invită să ne întrebăm când s-a născut bunica, ce și-a dorit să devină când era mică, când a zburat bunica prima oară sau cine era bunica bunicii?

copyright © 2020 mesagerul.ro