BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Cadoul Primăriei Gura Rîului de Crăciun: wi-fi gratuit la toată lumea

Cadoul Primăriei Gura Rîului de Crăciun: wi-fi gratuit la toată lumea

Internet gratis, atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Acesta este cadoul de Crăciun al Primăriei Gura Rîului. ”Moș Crăciun a ales în acest an pentru

Internet gratis, atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Acesta este cadoul de Crăciun al Primăriei Gura Rîului. ”Moș Crăciun a ales în acest an pentru Gura Râului un cadou mai special. De ce spun special? Pentru că este vorba despre wi-fi gratuit în comună, în puncte de interes public cum sunt școlile, centrul comunei, primăria, biblioteca, parcul, sala de evenimente de la baraj”, a anunțat primarul Călin Gheorghe.

Primarul spune că astfel cei plecați vor fi mai aproape de cei rămași acasă. ”Ce înseamnă wi-fi gratuit? Înseamnă conexiune la internet pentru toată lumea, de la cel mai mic care dorește să se joace, sa afle lucruri noi, sa comunice până la cel mai în vârstă care poate comunica cu familia plecata departe. Crăciunul înseamnă bucurie, înseamnă unitate așa că îmi doresc ca acest Crăciun să vă aducă aproape de cei mai îndepărtați oameni dragi”, susține primarul.

Post-ul Cadoul Primăriei Gura Rîului de Crăciun: wi-fi gratuit la toată lumea apare prima d

copyright © 2020 mesagerul.ro