Mesagerul.ro

Campania “Tursib vă informează”: Procedurile autobuzelor la capetele de linie şi curăţenia în autobuze

Campania “Tursib vă informează”: Procedurile autobuzelor la capetele de linie şi curăţenia în autobuze

Campania de informare lansată acum două săptămâni continuă cu următoarea temă: procedurile pe care compania Tursib le prevede în capetele de linie ale traseelor

Campania de informare lansată acum două săptămâni continuă cu următoarea temă: procedurile pe care compania Tursib le prevede în capetele de linie ale traseelor de transport, precum şi procedurile de curăţenie şi de menţinere a acesteia în autobuzele Tursib.

Capătul de linie al unui traseu de transport public este un loc amenajat, în care un autobuz începe sau își încheie ruta programată. Capătul de linie este amplasat într-o staţie de autobuz de pe ruta respectivă.

Ȋntotdeauna, pe un traseu, este alocat un număr diferit de autobuze, corelat cu numărul persoanelor care folosesc mijloacele de transport în comun (funcţie de intervalul orar, gradul de încărcare).

Un factor determinant în stabilirea locaţiei capetelor de linie îl reprezintă posibilitatea de redirecţionare a autobuzului în sens invers (tur-retur). Acest lucru poate fi dificil în zonele cu spațiu redus sau dispunerea drumului împiedică întoarcerea în U. Anumite zone ale oraşului oferă un spaţiu adecvat de staţionare cu plecări care să nu obstrucţioneze traficul.

Există însă trasee la care capetele de linie sunt poziţio

copyright © 2020 mesagerul.ro