Mesagerul.ro

Campanie Tursib de 1 Iunie – Concursul copiilor isteţi

Campanie Tursib de 1 Iunie – Concursul copiilor isteţi

Deşi putin cam trişti având în vedere perioada lungă de izolare pe care o parcurgem, ne apropiem totuşi cu paşi repezi de 1 Iunie. În ciuda situaţiei în cate

Deşi putin cam trişti având în vedere perioada lungă de izolare pe care o parcurgem, ne apropiem totuşi cu paşi repezi de 1 Iunie.

În ciuda situaţiei în cate ne aflăm, Ziua Copiilor nu poate trece neobservată, aşa încat ne-am propus ca în acest an să o sărbătorim altfel.

Tursib a pregătit aşadar un concurs pe care îl vom desfăşura exclusiv online, pe site-ul nostru.

Toţi copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 14 ani, sunt invitaţi în perioada 15 mai- 1 iunie 2020, să intre pe site-ul www.tursib.ro şi să completeze (dacă este cazul ajutaţi de către un adult), chestionarul aferent  grupei lor de vârstă. Fiecare copil poate să completeze chestionarul doar o singură dată.  Înscrierea unui copil de mai multe ori, duce la descalificarea acestuia din concurs.

Chestionarele cuprind întrebări adaptate vârstei copiilor şi sunt printre altele, o modalitate de a le testa cunoştinţele şi de a le oferi un alt fel de ocupaţie în această perioadă în care preocuparea fiecărui părinte este de a oferi celor mici moduri de petrecere a timpului în casă, cât mai di

copyright © 2020 mesagerul.ro