Mesagerul.ro

Carambol pe Calea Turnișorului, din cauza unui șofer de ATV. A

Carambol pe Calea Turnișorului, din cauza unui șofer de ATV. A

Șoferul unui ATV a provocat un accident pe Calea Turnișorului, după ce nu a păstrat distanța regulamentară în mers. Bărbatul a intrat în coliziune cu un taxi,

Șoferul unui ATV a provocat un accident pe Calea Turnișorului, după ce nu a păstrat distanța regulamentară în mers. Bărbatul a intrat în coliziune cu un taxi, un pieton și o mașină parcată.

Tânărul de 25 de ani, din Ocna Sibiului, a intrat cu ATV-ul într-un taxi condus de un cisnădian de 62 de ani. După ce a lovit mașina de taxi, șoferul a accidentat pietonul și o altă mașină parcată, a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, iar salvatorii au acordat îngrijiri medicale pietonului, un bărbat de aproximativ 62 de ani. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu cu traumatism cranio-facial și dureri lombare, potrivit slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Foto: arhiva TS

Post-ul Carambol pe Calea Turnișorului, din cauza unui șofer de ATV. A lo

copyright © 2021 mesagerul.ro