Mesagerul.ro

Cartierul Armeni II din Tălmaciu va avea alimentare cu apă potabilă și canalizare

Cartierul Armeni II din Tălmaciu va avea alimentare cu apă potabilă și canalizare

În zona rezidențială a orașului Tălmaciu, Armeni II va beneficia în scurt timp de acces la rețelele publice de alimentare cu apă potabilă și canalizare. Zona

În zona rezidențială a orașului Tălmaciu, Armeni II va beneficia în scurt timp de acces la rețelele publice de alimentare cu apă potabilă și canalizare. Zona este în plină dezvoltare și în luna octombrie a fost semnat contractul pentru obiectivul de investiții „Execuție rețea de apă și canalizare – Cartier Armeni II, orașul Tălmaciu”.

În termen de șase luni de la data semnării ordinului de începere a lucrării, contractul pentru acest obiectiv de investiții trebuie finalizat, scrie Informația Tălmaciu. În cartierul Armeni II va fi introdusă o conductă de alimentare cu apă potabilă în lungime de 1.750 de metri și o conductă de canalizare pe o lungime de 1.800 de metri. De asemenea, vor fi realizate branșamentele imobilelor, căminele de golire, aerisire și vizitare, racorduri și mai mulți hidranți de incendiu supraterani.

Valoarea totală a contractului este de aproximativ 1.169 de milioane de lei, banii necesari fiind alocați din bugetul local al orașului.

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro