Mesagerul.ro

Casa națională de asigurări de sănătate va avea un nou preș

Casa națională de asigurări de sănătate va avea un nou preș

Un buget de aproape 5% din Produsul Intern Brut al României urmează a gestiona Adela Cojan, sibianca a cărei numire în fruntea Casei naționale de asigurări de sănătate

Un buget de aproape 5% din Produsul Intern Brut al României urmează a gestiona Adela Cojan, sibianca a cărei numire în fruntea Casei naționale de asigurări de sănătate este așteptată a fi publicată în cursul zilei de marți.

Adela Cojan – până zilele trecute director executiv al Spitalului european Polisano din Sibiu – este propunerea pentru preluarea funcției de președinte al Casei naționale de asigurări de sănătate din România. Numirea acesteia urmează să fie publicată în Monitorul Oficial al României în cursul după-amiezii de marți, au declarat surse parlamentare pentru Turnul Sfatului. De altfel, intenția de numire a Adelei Cojan în fruntea instituției cu un buget de aproape 20 de miliarde de lei (aproximativ 4,8% din PIB-ul României) a fost confirmată și de aceasta. ”Deocamdată mai sunt câteva acte de completat. Voi reveni mai încolo cu detalii”, a declarat Adela Cojan, pentru Turnul Sfatului.

-->

copyright © 2021 mesagerul.ro