Mesagerul.ro

Câștig pentru FDGR în Consiliul pentru combaterea discriminării: Jurnalist TV și patru invitați, amendați

Câștig pentru FDGR în Consiliul pentru combaterea discriminării: Jurnalist TV și patru invitați, amendați

Jurnalista Andreea Crețulescu dela postul de televiziune România TV a fost amendată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, împreună cu alți patru

Jurnalista Andreea Crețulescu dela postul de televiziune România TV a fost amendată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, împreună cu alți patru invitați care au fost prezenți la una dintre emisiunile sale, pentru că au acuzat Forumul Democrat al Germanilor din România că ar fi continuatorul organizației naziste Grupul Etnic German din România.

Totodată, cele cinci persoane au afirmat în cadrul unei emisiuni de acum un an, de pe 31 octombrie 2018, că FDGR-ului i-au fost retrocedate zeci de clădiri în centul Sibiului în valoare de sute de milioane de euro. FDGR a contestat cele afirmate în direct, subliniind că afirmațiile făcute „sunt false și denigratoare”.

Invitații Andreei Crețulescu din platou au fost Ovidiu Zara, Radu Golban, Bogdan Ficeac și Albin Marinescu. Unul dintre aceștia, Albin Marinescu a spus pentru Turnul Sfatului că nu a participat la emisiunea respectivă și că atunci a fost difuzată o intervenție a lui din 2014 în care se exprima vizavi de FDGR. Totodată, Marinescu a precizat că nu va contesta decizia CNCD, deoarece nu are încredere în justiția românească vizavi de FDGR.

Astfe

copyright © 2020 mesagerul.ro