Mesagerul.ro

Câștigătorii premiilor de la Apă Canal S.A. pentru clienții cu plata la zi

Câștigătorii premiilor de la Apă Canal S.A. pentru clienții cu plata la zi

Apă Canal Sibiu S.A a premiat clienții care sunt cu plata la zi, în urma extragerii de astăzi au fost desemnați câștigătorii. Pentru extragerea din luna noiembrie

Apă Canal Sibiu S.A a premiat clienții care sunt cu plata la zi, în urma extragerii de astăzi au fost desemnați câștigătorii. Pentru extragerea din luna noiembrie au participat 2.147 de persoane care au achitat factura lunii octombrie. Câștigătorii sunt așteptați să își ridice premiile de la sediile „Apă Canal” din localitățile participante.

La extragerea din 1 noiembrie 2019 a Concursului „Apa este viaţa” organizat de Apă Canal Sibiu S.A. au participat 2147 persoane, care au achitat factura lunii octombrie 2019 şi au completat taloane de participare distribuite în casierii.

Premiile acordate constau într-o baterie de cadă-duş pentru locurile I, o baterie de lavoar pentru locurile II și un joc educațional „Drumul apei” pentru locurile III. Câştigătorii sunt aşteptaţi să-şi ridice premiile la sediile „Apă Canal” din localităţile participante.

Urmare a extragerii din data de 1 noiembrie 2019, desfășurată la casieriile socie.tății Apă Canal Sibiu S.A, câștigătorii lunii sunt:

  • Municipiul Sibiu: Gherman Vasile, str. Cugir nr. 26A, Sibiu (locul I)

copyright © 2020 mesagerul.ro