Mesagerul.ro

Cât mai costă o înmormântare? „Poate ajunge chiar și la 7.000 de lei”

Cât mai costă o înmormântare? „Poate ajunge chiar și la 7.000 de lei”

Înmormântarea este un moment dureros în familie și poate atinge prețuri exuberante. Prețul minim al unei ceremonii se învârte în jurul sicriului care vine în

Înmormântarea este un moment dureros în familie și poate atinge prețuri exuberante. Prețul minim al unei ceremonii se învârte în jurul sicriului care vine în multe forme și mărimi. Cea mai ieftină înmormântare înregistrată de o firmă din Sibiu a fost de 750 de lei, iar cea mai scumpă a ajuns la 7.000 de lei. Cu toate acestea prețul mediu în Sibiu se învârte în jurul sumei de 3.500 de lei.

În Sibiu sunt foarte multe firme de pompe funebre, Caritabilul este una dintre cele mai cunoscute și cele mai vechi firme din oraș. Cu timpul acestea s-au înmulțit, în 2019 avem firme precum La Nelu Klein SRL, Vremuri SRL, Amurgul-Unu SRL, Pompe Funebre Apusul SRL, Omagiu SRL și Condoleanțe SRL.

Reporterul Turnul Sfatului a stat de vorbă cu patronul firmei Condoleanțe SRL  pentru a afla care este prețul unei înmormântări și pentru ce servicii plătesc sibienii.

În oferta firmei Condoleanțe sunt prezente 14 opțiuni pentru sicrie, cel mai ieftin este în valoare de 720 de lei iar cel mai scump este 2.880 de lei. Diferența de preț este dată de diferitele materiale folosite, precum brad, fag sau st

copyright © 2020 mesagerul.ro