Mesagerul.ro

Ce au făcut trei studenți de la AFT Sibiu în China. „Am fost în permanență însoțiți de către cadeții chinezi”

Ce au făcut trei studenți de la AFT Sibiu în China. „Am fost în permanență însoțiți de către cadeții chinezi”

Trei studenți de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au fost în China în cadrul unui program dedicat săptămânii internaționale a cadeților.

Trei studenți de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au fost în China în cadrul unui program dedicat săptămânii internaționale a cadeților. Aceștia au asistat la exerciții practice specifice Operațiilor de Stabilitate și Sprijin.

O delegatție formată din trei studenți ai Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu a participat, în perioada 27 octombrie-4 noiembrie, la cea de-a șaptea ediție a Săptămânii Internaționale a Cadeților organizată de “Army Engineering University of PLA” (AEUPLA), în Nanjing, China, potrivit unui comunicat al instituției.

Soldat plutonier adjunct Livia Barsan, soldat plutonier major Nicolae Neag-Rasinar și soldat plutonier major Robert Craciun au participat, alături de cadeți din alte 15 state, la cursuri și seminarii având ca temă “The Challenges Posed to Junior Commanding Officers by Diversified Military Missions” (Provocările prezentate comandanților juniori de către misiunile militare diversificate) și având posibilitatea de a asista la o tragere cu armamentul din dotarea Armatei Chineze și l

copyright © 2020 mesagerul.ro