Mesagerul.ro

Ce dotări suplimentare poate primi un fișet metalic “obișnuit”?

Ce dotări suplimentare poate primi un fișet metalic “obișnuit”?

  Un fiset metalic este un dulap special destinat gazduirii bibliorafturilor, topurilor de hartie si, in general, oricaror obiecte din sfera papetariei. Avand in

 

Un fiset metalic este un dulap special destinat gazduirii bibliorafturilor, topurilor de hartie si, in general, oricaror obiecte din sfera papetariei. Avand in vedere utilitatea sa, un astfel de fiset se deosebeste de vestiarele si dulapurile metalice atat din punctul de vedere al formei si dimensiunilor, cat si al compartimentarii.

Primele dintre acestea au rolul de a gazdui articole de imbracaminte, incaltaminte si obiecte personale, iar cele din urma au roluri multiple: pentru scule si unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene si harti etc.

Revenind insa la modelele de fiset metalic, OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr. 1 din Romania, are in oferta sa nu mai putin de 30 de astfel de produse.

Acestea au dimensiuni intre 800 x 350 x 600 de milimetri (0,16 metri cubi) si 1.000 x 400 x 1.800 de milimetri (0,72 metri cubi) si un numar de 1-2 usi. In ceea ce priveste compartimentarea, ele sunt dotate cu 1 pana la 4 polite, care pot sustine greutati cuprinse intre 35 si 60 de kilograme per polita.

copyright © 2020 mesagerul.ro