Mesagerul.ro

Ce este și ce rol are Confederația Patronatului Român

Ce este și ce rol are Confederația Patronatului Român

Despre Ce este si ce rol are Confederația Patronatului  Român, sau mai prescurtat Patronatul Român, s-ar părea că nu sunt numeroase informații. Aceasta este una

Despre Ce este si ce rol are Confederația Patronatului  Român, sau mai prescurtat Patronatul Român, s-ar părea că nu sunt numeroase informații. Aceasta este una dintre motivațiile care au stat la baza inserării acestor rânduri pe platforma on-line a Sibiului, care ne este gazdă.

In 2002, la inițiativa  dlui Gheorghe Naghiu, pe atunci antreprenor de succes,  actualul Președinte al Confederației Patronatul Român,  s-a înființat Patronatul Român, for reprezentativ al antreprenorilor, care, conform legislației ce încerca să se adapteze din mers la noua economie de piață a societății românești, trebuia să participe, prin reprezentanții ei , în calitate de for consultativ al Antreprenorilor, alături de Sindicate, organizație ce moștenise toate parghiile legislative bine puse la punct încă din perioada societății  de dinaintea Revoluției din 1989, la dezbaterile legislative de la nivel guvernamental.

De-a lungul timpului, Companii mari, Societăți din toate branșele cu capital românesc, Firme mari, m

copyright © 2020 mesagerul.ro