Ce facem în weekend? Mergem la vot și la Teatrul de Balet

Ce facem în weekend? Mergem la vot și la Teatrul de Balet

Vremea nu este cea mai prietenoasă în acest weekend în Sibiu, temperatura nu va trece mult peste 10 grade Celsius și va ploua ocazional, dar asta nu împiedică organizatorii

Vremea nu este cea mai prietenoasă în acest weekend în Sibiu, temperatura nu va trece mult peste 10 grade Celsius și va ploua ocazional, dar asta nu împiedică organizatorii de evenimente să pregătească un sfârșit de săptămână plin. Duminică mergem la vot, dar până atunci putem merge la DJ Project, dialogul dintre Constantin Chiriac și președintele Academiei Române și la prima conferință gastronomică internațională din Sibiu. Sala Transilvania va găzdui mai multe evenimente sportive, la Teatrul Național „Radu Stanca” vedem Nora, iar la Teatrul Gong copii se pot bucura de Castelul Zânei Nopții, Alice și ateliere de creație. De asemenea, astăzi este premiera filmului Regatul de Gheață II.

Vineri, 22 noiembrie 2019

Cea mai bună pizza din centrul orașului se găsește la Pizza by Tango. Nimic nu merge mai bine cu o seară faină de vineri decât o pizza delicioasă, preparată cu ingrediente italienești.