Mesagerul.ro

Cea mai vârstnică rășinăreancă a împlinit 100 de ani

Cea mai vârstnică rășinăreancă a împlinit 100 de ani

Rășinăreanca Aurelia Șerban a împlinit astăzi, 11 februarie, 100 de ani. Aceasta a fost felicitată de primarul comunei Răşinari, Bucur Bogdan, ea fiind cea mai

Rășinăreanca Aurelia Șerban a împlinit astăzi, 11 februarie, 100 de ani. Aceasta a fost felicitată de primarul comunei Răşinari, Bucur Bogdan, ea fiind cea mai vârstnică localnică.

Aurelia Șerban s-a născut și a trăit în Rășinari. A ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani, iar primarul Bucur Bogdan spune că este optimistă și își dorește să mai trăiască mulți ani de acum înainte. Are doi copii, unul dintre ei fiind plecat în Canada și celălalt stabilit la București. Bătrâna locuiește cu o familie tânără, iar de ea mai au grijă două vecine de peste drum, care o vizitează zilnic. Nu are probleme medicale, reușește să se deplaseze singură și se poate discuta cu ea pe orice temă. Primarul povestește că are o memorie extraordinară.

„Nora ei mi-a spus că vorbesc des la telefon și că, de multe ori, dacă nu termină o discuție doamna Aurelia îi amintește să finalizeze discuția începută poate și cu o săptămână înainte”, spune primarul.

Viața Aureliei Șerban est

copyright © 2020 mesagerul.ro