Mesagerul.ro

Cel mai mare angajator din Sibiu, Continental, se extinde cu două noi clădiri: Urmează o creștere a numărului de angajați

Cel mai mare angajator din Sibiu, Continental, se extinde cu două noi clădiri: Urmează o creștere a numărului de angajați

Compania Continental Sibiu, care cu peste 4000 de angajați este cel mai mare angajator din Sibiu, anunță extinderea și pregătește recepția a două noi clădiri:

Compania Continental Sibiu, care cu peste 4000 de angajați este cel mai mare angajator din Sibiu, anunță extinderea și pregătește recepția a două noi clădiri: Modulul 6 de producție si o a treia clădire dedicată activităților de Cercetare și Dezvoltare.

Al treilea centru de cercetare și dezvoltare are un nivel întreg de laboratoare, unde își vor putea face practica și studenții Universității „Lucian Blaga“ din Sibiu.

Continental investește în extinderea sediului din Sibiu. Compania se pregătește pentru recepția oficială a două noi clădiri: Modulul 6 de producție și o nouă clădire, a treia, dedicată activităților de cercetare și dezvoltare, planificată pentru 6 decembrie 2019.

Modulul 6 este întins pe o suprafață de aproximativ 12.000 m² și separat în 2 corpuri. Primul corp, de 2 etaje, este destinat pentru producție, logistică, vestiare și spații pentru birouri. Zona de producție are o capacitate de 150 persoane/schimb, iar zona birourilor a fost gândită pentru 250 persoane. Cel de-al doilea corp are un singur nivel și este destinat depozitării materialelor chimice.

A

copyright © 2020 mesagerul.ro