Mesagerul.ro

Cel mai mare contract de drumuri din Sibiu a fost scos la licita

Cel mai mare contract de drumuri din Sibiu a fost scos la licita

După opt ani de la modernizarea tronsonului cuprins între Sibiu și Agnita, autoritățile județene scot la licitație modernizarea și celuilalt tronson al DJ 106,

După opt ani de la modernizarea tronsonului cuprins între Sibiu și Agnita, autoritățile județene scot la licitație modernizarea și celuilalt tronson al DJ 106, cel cuprins între Agnita și Sighișoara.

Nu mai puțin de 92,08 milioane de lei, fără TVA, este valoarea estimată a contractului de reabilitare și modernizare a celor aproximativ 37 de km de drum județean care leagă Agnita de Sighișoara. Proiectul este finanțat din fonduri europene nerambursabile, accesate de Consiliul Județean Sibiu prin intermediul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, iar procedura de atribuire publică a lucrării a fost publicată în cursul zilei de marți.

Drumul este localizat atât pe teritoriul județului Sibiu (aprox. 22 de km), cât și pe cel al județului Mureș. Traseul drumului de reabilitat străbate teritoriul administrativ al localităților Agnita, Iacobeni, Brădeni, Apold și Sighișoara, lungimea totală a drumului care urmează a fi reabilitat fiind de 37,3 km. ”Prin prezentul proiect se vor reabilita 36,879 km, iar restul de 0,4 km vor fi reabilitați din alte fonduri”.
Pe traseul aferent județului Sibiu vor f

copyright © 2020 mesagerul.ro