Mesagerul.ro

Cel mai mare contract de reabilitare de cartier: Ștrandul, scos la licitație pentru 38 de milioane de lei

Cel mai mare contract de reabilitare de cartier: Ștrandul, scos la licitație pentru 38 de milioane de lei

Administrația locală a scos la licitație cel mai mare contract de reabilitare a unui cartier din municipiul Sibiu, propus pentru modernizare în ultimii 30 de ani.

Administrația locală a scos la licitație cel mai mare contract de reabilitare a unui cartier din municipiul Sibiu, propus pentru modernizare în ultimii 30 de ani. Este vorba de cartierul Ștrand, unde vor fi reabilitate 22 de străzi și unde valoarea estimată a contractului este de peste 38 de milioane de lei, fără TVA.

22 de străzi cu o lungime totală de șase km, parcări cu o suprafață totală de peste 5,4 ha, rețele de apă și canalizare, rețele de curenți, indicatoare și marcaje orizontale, iluminat public și amenajarea unui loc de joacă sunt printre obiectivele contractului de reparații capitale, scos la licitație de Primăria municipiului Sibiu în ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni.
Cu o valoare estimată de peste 38,6 milioane de lei, fără TVA, este cel mai mare contract de reparații capitale a unui cartier, scos la licitație de administrația locală în ultimii 30 de ani. Străzile pe care va fi reabilitată întreaga infrastructură urbană sunt Bihorului, Ștrandului, Ștrandului nr. 1, Ștrandului nr. 2, Olteniei, Olteniei nr. 1, Olteniei nr. 2, Doljului, Gorjului, Sălajului, Oașului, Hațegului, Vr

copyright © 2020 mesagerul.ro