Mesagerul.ro

Centrul orașului: Primăria Sibiu extinde zonele de parcări cu plată

Centrul orașului: Primăria Sibiu extinde zonele de parcări cu plată

Administrația municipiului Sibiu a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre prin care propune extinderea parcărilor cu plată în alte cinci zone din

Administrația municipiului Sibiu a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre prin care propune extinderea parcărilor cu plată în alte cinci zone din centrul orașului.

Introduse în urmă cu un an, zonele tarifare de parcare în municipiul Sibiu urmează a fi extinse, potrivit unui proiect de hotărâre publicat de Primăria Sibiu. Astfel, în zona A (unde ora de parcare este taxată cu doi lei sau zece lei pentru o întreagă zi) sunt propuse a fi incluse străzile 9 Mai, Ocnei (tronsonul dintre Faurului și Zidului) și Turnului (tronsonul dintre Faurului și Valea Mare). Celălalt tronson al străzii Turnului (între intersecția cu strada Valea Mare și strada Malului) este propus a fi inclus în zona B de tarifare (tot doi lei pe oră, dar cu o limită de a menține mașina în parcare cel mult două ore).
În fine, administrația locală propune ca în zona C de tarifare a parcărilor să fie incluse și locurile din spatele și lateralul Centrului cultural ”Ion Besoiu”.

În concordanță cu prevederile proiectului supus consultării publice, străzile mai sus amintite ar urma să aibă parcări c

copyright © 2020 mesagerul.ro