Mesagerul.ro

Chiar nu sunteți în stare?

Chiar nu sunteți în stare?

În 48 de ore au avut loc 3 incidente foarte grave între om și urs iar urșii le-au pierdut pe toate trei. Doi urși au murit pe loc sau imediat... Post-ul Chiar nu

În 48 de ore au avut loc 3 incidente foarte grave între om și urs iar urșii le-au pierdut pe toate trei. Doi urși au murit pe loc sau imediat după ce au fost loviți de mașini, spre norocul lor. Pentru că al treilea a ajuns la mila oamenilor. Și dintre toate cele ce ne lipsesc, mila e pe podium, împreună cu compasiunea și umanitatea. De-astea n-avem, le putem declara pierdute în Monitorul Oficial.

Ursul e astăzi o banalitate cotidiană, un maidanez de pădure, câtă pădure i-am mai și lăsat la dispoziție. Animal temut și respectat în vremurile când oamenii aveau și altceva în afară de tărâță în cap, subiect de story-uri pe instagram astăzi. Unde vezi ursul vezi cu siguranță și 3-4 idioți cu telefonul pornit. Cuțu-cuțu, na Grivei. 

Prima întrebare pe care încă nu a adresat-o nimeni e de ce? Toată lumea se teme să adreseze această întrebare pentru că răspunsul ar necesita o adevărată revoluție administrativă, legi noi, protocoale specifice, muncă, într-un singur cuvânt. Iar pe lângă timp, munca mai necesită și expertiză iar noi fugim de ambele ca dracul de tămâie.

copyright © 2020 mesagerul.ro