BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Chiriac: FITS 2020 este gata

Chiriac: FITS 2020 este gata

Programul Festivalului Internațional de Teatru 2020 este gata, spune Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca” și președintele festivalului.

Programul Festivalului Internațional de Teatru 2020 este gata, spune Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca” și președintele festivalului. În luna februarie se vor pune deja la vânzare biletele pentru ediția din acest an. Cea de-a 27- a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu are loc în perioada 12 – 21 iunie 2020 și se desfășoară sub sloganul „Puterea de a crede”.

Luna viitoare vor fi puse în vânzare biletele pentru spectacolele celei de-a 27-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a declarat Constantin Chiriac în cadrul unei conferințe de presă. Președintele festivalului a spus că programul ediției din acest an este finalizat însă, detaliile vor fi comunicate în luna februarie. A dezvăluit totuși că iubitorii de teatru vor putea vedea „Faust”, „Așteptându-l pe Godot” sau „Camino Real”. Acesta din urmă este regizat de Cosmin Chivu și este prima mare producție a anului 2020. Spectacol ce va avea premiera în 19 ianuarie.
De asemenea, în cadrul FITS 2020 vor fi inaugurate șapte noi stele pe Aleea Celebrităților din Sibiu, una di

copyright © 2020 mesagerul.ro