Mesagerul.ro

Cineva interesat? Stații de încărcare a mașinilor electrice, pe autostradă, în parcările de la Cristian

Cineva interesat? Stații de încărcare a mașinilor electrice, pe autostradă, în parcările de la Cristian

Compania de administrare a infrastructurii rutiere a lansat un proces de consultare a pieței privind amplasarea de stații de încărcare a mașinilor electrice pe autostrăzile

Compania de administrare a infrastructurii rutiere a lansat un proces de consultare a pieței privind amplasarea de stații de încărcare a mașinilor electrice pe autostrăzile A1 și A2. Două astfel de stații ar urma amplasate pe teritoriul județului Sibiu.

Procesul de consultare a pieței demarat de CNAIR are în vedere caietul de sarcini întocmit pentru proiectul denumit ”Instalarea stațiilor de reîncarcare pentru vehicule electrice în anumite Spații pentru Servicii situate pe Autostrada A1, tronsoanele Nădlac – Timișoara – Sibiu și Pitești – București și pe Autostrada A2, București – Constanța”.
Caietul de sarcini supus consultării prevede amplasarea a de stații de încărcare în 12 de parcări de pe traseul autostrăzii A1 (Nădlac – Timișoara – Sibiu și, respectiv, Pitești – București) și în opt parcări de pe traseul autostrăzii A2 (București – Constanța).

Din cele 12 stații prevăzute pentru A1, două ar urma amplasate în cele două spații de servicii amplasate de o parte și de alta a autostrăzii în dreptul comunei Cristian (asta în contextul în care parcările de pe A1

copyright © 2020 mesagerul.ro