Mesagerul.ro

CJ Sibiu a aplicat penalități constructorului de la Spital: ”mobilizarea a fost slabă, circa cinci muncitori”

CJ Sibiu a aplicat penalități constructorului de la Spital: ”mobilizarea a fost slabă, circa cinci muncitori”

Deoarece la aproape un an și jumătate de la semnarea contractului, avansul lucrărilor este de doar câteva procente, Consiliul Județean Sibiu anunță că a aplicat

Deoarece la aproape un an și jumătate de la semnarea contractului, avansul lucrărilor este de doar câteva procente, Consiliul Județean Sibiu anunță că a aplicat penalități asocierii angajată să proiecteze și să reabiliteze clădirea în care funcționează secția de Neurologie a Spitalului județean, clădire veche de peste 100 de ani.

Contractul de proiectare și reabilitare a secției Neurologie a fost semnat la sfârșitul lunii august 2018, pentru suma de 9,82 de milioane de lei, fără TVA. Pentru această sumă, asocierea formată din proiectanții de la Sfera Con SRL și constructorii de la Construcții SA s-au angajat să elaboreze în două luni proiectul tehnic și detaliile de execuție, restul de 22 de luni contractuale fiind rezervate execuției propriu-zise a lucrărilor. Beneficiarul contractului este Consiliul Județean Sibiu, care finanțează acest proiect din sumele nerambursabile atrase prin Programul național de dezvoltare locală. Clădirea în care funcționa Neurologia este situată pe strada Pompeiu Onofreiu și mai adăpostea și secțiile de Chirurgie plastică și Endocrinologie, plus un compartiment de ATI.

copyright © 2020 mesagerul.ro