Mesagerul.ro

CLOUD LIBRARY – Cărți electronice disponibile la Biblioteca ASTRA

CLOUD LIBRARY – Cărți electronice disponibile la Biblioteca ASTRA

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu oferă utilizatorilor acces gratuit la peste o mie de cărți electronice prin intermediul platformei on-line de împrumut CLOUD LIBRARY.

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu oferă utilizatorilor acces gratuit la peste o mie de cărți electronice prin intermediul platformei on-line de împrumut CLOUD LIBRARY. Pentru accesarea documentelor electronice utilizatorii trebuie să dețină un permis de acces valid la Biblioteca ASTRA. Intrarea în această platformă digitală se realizează prin accesarea catalogului on-line al bibliotecii, http://bjastrasibiu.ro/catalog-online/, sau prin descărcarea aplicației pe dispozitivul propriu – https://www.yourcloudlibrary.com/.

Biblioteca ASTRA pune la dispoziția publicului o serie de documente electronice care pot fi consultate oriunde s-ar afla utilizatorul, acasă, în călătorii sau în vacanță, și pe orice dispozitiv personal, fix sau portabil: computer personal, tabletă, laptop, e-Book-reader, Kindle, iPad sau smartphone. Interfața aplicației este ușor de utilizat și oferă sincronizare pe toate dispozitivele utilizatorului. Acc

copyright © 2020 mesagerul.ro