BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Cod galben de vânt în județul Sibiu. Ar putea fi prelungit

Cod galben de vânt în județul Sibiu. Ar putea fi prelungit

Centrul Național de Prognoză Meteo a anunțat cod galben în județul Sibiu pentru intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 60 – 70 de kilometri pe

Centrul Național de Prognoză Meteo a anunțat cod galben în județul Sibiu pentru intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 60 – 70 de kilometri pe oră. Avertizarea rămâne valabile până la ora 15:00, dar s-ar putea prelungi până la noapte. De asemenea, în zona montană la peste 1.800 de metri altitudine este anunțat un cod portocaliu de vânt.

Specialiștii au anunțat o avertizare de cod galben miercuri, 13 noiembrie, la ora 8 în județul Sibiu. În municipiul Sibiu, Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Roșia, Racovița, Turnu Roșu, Sadu și Boița intensificările vântului vor atinge la rafală 60 -70 de kilometri pe oră. Avertismentul rămâne valabil până la ora 15, dar reprezentații instituției au anunțat că ar putea fi prelungit.

„În principiu, atenționarea este valabilă până la ora 15, dar o să prelungim până la noapte avertismentul, iar vântul va rămâne la aceeași intensitate. Mâine în județul Sibiu vântul se va mai domoli”, spune reprezentatul Centrului Național de Prognoză Meteo.

În județul Sibiu, în zona de munte, la peste 1.800 de metri altitudine, meteorologii

copyright © 2020 mesagerul.ro