Mesagerul.ro

Colectiv, după patru ani: „Este păcat că dăm uitării lucruri care nu ar trebui uitate”

Colectiv, după patru ani: „Este păcat că dăm uitării lucruri care nu ar trebui uitate”

În Piața Mare, pe o vreme capricioasă, sibienii s-au strâns aseară în fața Primăriei pentru comemorarea victimelor de la Colectiv. În 30 octombrie, România

În Piața Mare, pe o vreme capricioasă, sibienii s-au strâns aseară în fața Primăriei pentru comemorarea victimelor de la Colectiv. În 30 octombrie, România s-a schimbat când un incendiu care a durat doar 153 de secunde a luat viețile a zeci de tineri. Aproximativ 50 de sibieni au aprins câte o candelă pentru fiecare suflet pierdut și au mers în marș la Catedrala Mitropolitană pentru o slujbă de pomenire.

Pe o vreme ploioasă și răcoroasă, câțiva sibieni s-au strâns în fața Primăriei din Piața Mare pentru comemora victimele incendiului de la Colectiv. Oamenii s-au întâlnit cu durere în suflet, au aprins o lumânare și s-au rugat pentru cei pierduți. Piața Mare a fost invadată de o atmosferă contrastantă, o tristețe pătrunzătoare învelită într-o speranță puternică care se vedea în ochii fiecărui om, speranță că în curând se va schimba ceva.

copyright © 2020 mesagerul.ro