Mesagerul.ro

Comunicat de presă

Comunicat de presă

Reînființarea școlilor de meserii, inclusiv a celor postliceale pentru formarea profesională a forței de muncă, ieșirea din criza de personal în industria turistică

Reînființarea școlilor de meserii, inclusiv a celor postliceale pentru formarea profesională a forței de muncă, ieșirea din criza de personal în industria turistică și al serviciilor conexe.

În cadrul întâlnirii pe care Mircea Diaconu, candidat  independent la alegerile prezidențiale, a avut-o la Sibiu cu simpatizanții săi, a fost adusă în discuție și tema educației care este cea mai bună provizie pe care o poți face pentru bătrânețe.

La noi în țară, se face o educaţie bazată pe tăcere, elevii, studenții nu sunt încurajați să pună întrebări, să-şi pună întrebări iar școala nu înţelege că scopul sunt aceștia, şi nu profesorul. Plus că: ”eu văd sistemul, cel puţin aşa l-am văzut, de aia am şi plecat, ca pe-un fel de spaţiu, în care catedre competente, pe discipline diferite, adică nici unul dintre noi, indiferent ce maestru este, nu acoperă tot domeniul. Fiecare e mai bun în ceva”, declara candidatul Mircea Diaconu.

În același context, prezența doamnei Ioana Petrescu, vicepreședintele partidului Pro

copyright © 2020 mesagerul.ro