Mesagerul.ro

Concert de tango argentinian, la Sibiu. Se strâng fonduri pentru un instrument muzical

Concert de tango argentinian, la Sibiu. Se strâng fonduri pentru un instrument muzical

Prima orchestră de tango argentinian din Transilvania, Cluj Tango Orchestra, va concerta la Sibiu, pe 6 decembrie. Evenimentul va avea loc la Filarmonica de Stat, de

Prima orchestră de tango argentinian din Transilvania, Cluj Tango Orchestra, va concerta la Sibiu, pe 6 decembrie. Evenimentul va avea loc la Filarmonica de Stat, de la ora 19.

„Dansam un Bandoneon” este un concert spectacol conceput pentru publicul larg, o incursiune în lumea magică a tango-ului argentinian. Pe scenă, alături de prima orchestră de tango argentinian din Transilvania vor urca și dansatori ai școlilor de tango din Sibiu, La Calesita și Tango Studio. Membrii orchestrei sunt Pedro Nunez Beretche (Filarmonica din Montevideo) – vioară, Diana Crețu – vioară, Olga Bordas – pian, Indrei Sorin Robert -bandoneon, cu participarea specială a Soniei Vass – voce.

 

Scopul concertelor este de a strânge fonduri pentru achiziționarea unui bandoneon, instrument ce se fabrică manual în Germania, instrumentul folosit de orchestră fiind cu titlu de împrumut, pe o perioadă determinată.

bandoneon -->

copyright © 2020 mesagerul.ro