Mesagerul.ro

Concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble, la Sibiu: veniți în Piața Mare!

Concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble, la Sibiu: veniți în Piața Mare!

Concertul pe care orchestra vieneză Johann Strauss Ensemble îl va susține la Sibiu va fi transmis în direct pe un ecran de mari dimensiuni amplasat în cadrul Târgului

Concertul pe care orchestra vieneză Johann Strauss Ensemble îl va susține la Sibiu va fi transmis în direct pe un ecran de mari dimensiuni amplasat în cadrul Târgului de Crăciun. Astfel, cât mai mulți sibieni sunt invitați să se bucure de magia Crăciunului pe muzica instrumentiștilor orchestrei vieneze.

Cu toate biletele vândute cu două săptămâni înainte de spectacol, Concertul de Crăciun al orchestrei vieneze ”Johann Strauss Ensemble” la Sibiu se dorește a fi o tradiție împărtășită de cât mai mulți sibieni și vizitatori ai orașului. Tocmai de aceea, organizatorii evenimentului invită publicul să urmărească transmisiunea în direct a acestui concert prin intermediul unui ecran de mari dimensiuni, care va fi amplasat în cadrul Târgului de Crăciun care se desfășoară în Piața Mare. Prin intermediul sistemului de sunet amplasat în Târgul de Crăciun, întreg centrul istoric al Sibiului va fi învăluit de muzica lui Strauss (fiul), Lehár sau Lumbye, dar și de colindele pe care instrumentiștii dirijați de carismaticul Russel McGregor le-au pregătit.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro