Mesagerul.ro

Conducerea FC Hermannstadt face apel la iubitorii fotbalului din Sibiu

Conducerea FC Hermannstadt face apel la iubitorii fotbalului din Sibiu

Conducerea echipei de fotbal FC Hermannstadt a lansat luni un apel către toți iubitorii fotbalului din Sibiu să vină la meciul de sâmbătă cu FCSB, care se va desfășura

Conducerea echipei de fotbal FC Hermannstadt a lansat luni un apel către toți iubitorii fotbalului din Sibiu să vină la meciul de sâmbătă cu FCSB, care se va desfășura la Tg. Mureș.

Meciul contează pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

”Facem următorul apel către suporterii echipei noastre, dar și către toți iubitorii fotbalului din Sibiu. Suntem de părere că meciul contra celor de la FCSB este o ocazie binevenită în care putem fi cu toții uniți într-o singură voce! De aceea biletele disponibile pentru suporterii sibieni sunt rezervate pentru sectoarele de la tribuna 1 A și de la tribuna 1 B, fiindcă avem nevoie de sprijin! Avem nevoie ca suporterii să ne fie alături în număr mare la acest meci și să ne susțină, așa cum știm că o pot face! Vrem să demonstrăm împreună că Sibiul are fotbal, indiferent unde joacă A.F.C. Hermannstadt în acest moment!”, este mesajul transmis de reprezentanții clubului sibian.

Biletele sunt disponibile deja online pe siteul bilete.ro –  -->

copyright © 2020 mesagerul.ro