Mesagerul.ro

Conducerea ULBS, despre prezența instituției în clasamentul universităților din România

Conducerea ULBS, despre prezența instituției în clasamentul universităților din România

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) este una din cele 30 de instituții superioare de învățământ din România care sunt vizibile la nivel internațional

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) este una din cele 30 de instituții superioare de învățământ din România care sunt vizibile la nivel internațional prin prezența lor în clasamente internaționale. Acest lucru a determinat autorii raportului asupra Metarankingului Universitar 2019 să includă universitatea sibiană în rândul celor mai bune universități din țară.

„Metarankingul Universitar-2019 utilizează metodologia propusă de membrii High Level Experts Group, numiți în 2016 de Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice pentru a elabora Metarankingul Universitar-2016. Prezentul Raport continuă activitatea precedentă, a fost elaborat cu sprijinul Asociației Ad Astra a Cercetătorilor Români și este publicat cu suportul asociației (fără a angaja însă asociația asupra conținutului, al cărui copyright aparține autorilor)”, anunță autorii, care adaugă că analizele prezentate “pornesc de la datele disponibile pe websiteurile rankingurilor internaționale ale universităților la data de 1 noiembrie 2019”.

Raportul are ca scop să identifice universitățile din Rom

copyright © 2020 mesagerul.ro