Mesagerul.ro

Constantin Chiriac a anunțat cele mai importante proiecte ale TNRS pentru 2020

Constantin Chiriac a anunțat cele mai importante proiecte ale TNRS pentru 2020

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu a pus în vânzare biletele pentru primele 41 de spectacole ale anului 2020, programate în lunile ianuarie și februarie.

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu a pus în vânzare biletele pentru primele 41 de spectacole ale anului 2020, programate în lunile ianuarie și februarie. De asemenea, începutul de an va aduce patru premiere pe scena TNRS, „Camino real” va avea premiera în 19 ianuarie, „Zeul Carnagiului” în 25 ianuarie, „American Buffalo” pe 2 februarie și „Doi pe un balansoar” pe 7 februarie. Anul 2019 a fost marcat de multe premii la nivel național și internațional pentru TNRS, iar 2020 se anunță un an al surprizelor în ceea ce privește domeniul teatral din Sibiu.

Cosmin Chivu, Bogdan Sărătean, Eugen Gyemant și Dan Glasu sunt regizorii care repetă în aceste zile cu actorii naționalului sibian, pentru cele patru premiere care vor fi prezentate la începutul anului 2020. Cele patru noi producții TNRS care vor ieși la public în ianuarie și februarie 2020 sunt „Camino real”, de Tennessee Williams, în regia lui Cosmin Chivu, „Zeul Carnagiului”, de Yasmina Reza, în regia lui Bogdan Sărătean, „American Buffalo”, de David Mamet, regia Eugen Gyemant  și

copyright © 2020 mesagerul.ro