Mesagerul.ro

Constantin Chiriac: Ne pregătim pentru ediția specială din ace

Constantin Chiriac: Ne pregătim pentru ediția specială din ace

Directorul teatrului Radu Stanca, Constantin Chiriac, a anunțat că pregătirile pentru ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru continuă, însă

Directorul teatrului Radu Stanca, Constantin Chiriac, a anunțat că pregătirile pentru ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru continuă, însă nu se știe exact forma și perioada în care se va desfășura FITS 2020. ”Ieri am avut ședință on-line cu toată echipa Festivalului în care am creionat pașii următori pe care-i facem pentru ediția specială din acest an”, a declarat Chiriac pentru Turnul Sfatului. ”Lucrăm zi de zi pentru a ajunge în casele oamenilor cu spectacole, cu poezii și povești, cu conferințe speciale. Avem audiențe de mii și zeci de mii de oameni. În funcție de cum vor evolua lucrurile, vom veni cu soluții concrete de a ne continua activitatea”, a completat directorul teatrului sibian.

Constantin Chiriac a transmis și un mesaj către sibieni în aceste zile grele:  ”vă dorim tuturor multă sănătate, puterea de a crede în viață, în speranță, în frumos și iubire”, a transmis Constantin Chiriac.

Biletele nu sunt încă puse în vânzare

Echipa Festivalului Internațional de Teatru a anunțat încă din 17 martie că nu se vor pune în vânzare bilete pentru edi

copyright © 2021 mesagerul.ro