Mesagerul.ro

Copil de doar 7 ani dispărut în Sibiu. Dacă l-ați văzut sunați urgent la 112 

Copil de doar 7 ani dispărut în Sibiu. Dacă l-ați văzut sunați urgent la 112 

Un copil de doar șapte ani a plecat de acasă în jurul orei 14:00 și nu s-a mai întors. Băiețelul locuiește în orașul Sibiu cu părinții, iar cei care îl

Un copil de doar șapte ani a plecat de acasă în jurul orei 14:00 și nu s-a mai întors. Băiețelul locuiește în orașul Sibiu cu părinții, iar cei care îl văd sunt rugați să sune imediat la 112. 

În această după-masă, în jurul orei 18:00, prin 112, mama unui minor în vârstă de 7 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiului ei, DĂMIAN DAVID ANDREI ALEXANDRU. Familia locuiește în municipiul Sibiu, pe str. Rusciorului, iar minorul a plecat de acasă în jurul orei 14:00.

Semnalmente: 1,20 m, 20 kg, constituție atletică, față ovală, păr blond, fir drept, ten alb, ochi albaștri.

La data plecării purta pantalon de trening negru, maiou verde și adidași negri.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale efectuează ample verificări în vederea depistării minorului, cu sprijinul efectivelor Poliției Municipiului Sibiu și Serviciului Criminalistic.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro